Eenvoudig en snel met uw klanten en medewerkers communiceren

Software voor online afspraken

Met Reflex Appointment kunnen uw klanten op elk gewenst moment online een afspraak maken met uw bedrijf of organisatie. Dat geeft retailers de mogelijkheid om betere service te bieden en meer contactmomenten te genereren. Onderwijsinstellingen kunnen veel tijd besparen en voor dienstverleners is Reflex Appointment een uitkomst in hun multichannel strategie om klanten beter en efficiënter te helpen.

Reflex Appointment is ook een handige tool voor regelmatig terugkerende afspraken  met klanten, bijvoorbeeld voor onderhoud aan de auto of het vernieuwen van het paspoort. Of denk aan projecten en evenementen waarbij in een korte periode veel afspraken moeten worden ingepland, zoals bij een ouderavond op school of het verzorgen van de griepprik.

Ook binnen de eigen organisatie is Reflex Appointment een handige tool, bijvoorbeeld voor de afdeling HR of P&O. Die heeft het altijd druk met het regelen van allerlei afspraken bijvoorbeeld voor beoordelings- of functioneringsgesprekken, medische keuringen, cursussen en trainingen voor om- en bijscholing. Of voor verstrekkingen zoals het omwisselen van laptops of mobiele telefoons.

Veiligheid vóór alles

De Reflex afsprakensoftware draagt bij aan gemak en efficiency, zowel voor uw klanten als voor uw bedrijf of organisatie, en biedt veel extra inzicht en informatie. Daarbij staat veiligheid bij Reflex hoog in het vaandel. De software wordt gehost bij Windows Azure van Microsoft. Deze betrouwbare en veilige cloud service is volledig ISO gecertificeerd en voldoet aan alle eisen. Ons contract met Windows Azure waarborgt dat alle data binnen Europa blijven. Reflex laat bovendien jaarlijks door een externe partij zogenaamde penetratietesten uitvoeren om te verzekeren dat derden niet bij uw gegevens kunnen.

Bekijk de toepassingen

Voor retailers: schakel tussen webwinkel en filiaal

Voor (grote) winkelketens is Reflex Appointment dé schakel tussen online en offline, tussen webwinkel en filiaal. Want de klant wil veel producten toch nog even zien of in handen hebben, als het kan met deskundige toelichting. De mogelijkheid om online een afspraak te maken wordt ervaren als extra service, brengt meer klanten in uw zaak en vergroot de kans op daadwerkelijke aankoop.

Lees meer

Voor onderwijsinstellingen: gemak en tijdsbesparing

Het Reflex afsprakensysteem is een uitkomst voor onderwijsinstellingen. Leerlingen, studenten of ouders kunnen met dit programma op een gemakkelijke manier online een afspraak maken. Het scheelt uw organisatie veel tijd en u kunt u de klantenstroom in goede banen leiden. Diverse basisscholen, ROC’s, HBO-opleidingen en universiteiten gebruiken Reflex Appointment, net als het bedrijf Edufax voor internationale onderwijsbegeleiding.

Lees meer

Voor dienstverleners: multi channel management

Hogere kwaliteit en efficiëntere service. Steeds meer dienstverlenende organisaties werken met een strategie van multichannel management en zetten balie, telefoon, website en social media in om dat te realiseren. Reflex Appointment vormt daar een belangrijk onderdeel van, onder andere bij DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs), de Kamer van Koophandel en verzekeraar a.s.r.. Zij werken steeds meer op afspraak en minder met ‘vrije inloop’.

Lees meer

Afspraken inplannen voor HR en P&O afdelingen

De afdeling Human Resources (HR) of P&O heeft vanouds veel administratieve taken. Het inplannen van allerlei afspraken kost veel tijd: voor sollicitaties, beoordelings- of functioneringsgesprekken, medische keuringen, en cursussen en trainingen voor om- en bijscholing.

Lees meer

Kortstondige projecten of evenementen

Reflex Appointment is een handige tool voor projecten en evenementen waarbij in een korte periode veel afspraken moeten worden ingepland. Van het omwisselen van laptops tot een ouderavond op school. En van griepprik tot grootschalige verhuizing binnen de organisatie.

Lees meer

Regelmatig terugkerende afspraken

De afsprakensoftware is uitermate geschikt als uw bedrijf or organisatie te maken heeft met regelmatig terugkerende afspraken. Dat kan zijn naar externe klanten toe - bijvoorbeeld een garage/dealer die vaste klanten oproept voor het jaarlijkse onderhoud of de APK-keuring van hun auto of een gemeente die inwoners laat weten wanneer ze hun paspoort kunnen laten vernieuwen. 
Maar ook kan dat zijn binnen uw bedrijf of organisatie - bijvoorbeeld voor de afdeling human resources (HR) of P&O die periodiek beoordelings- of functioneringsgesprekken, sollicitatiegesprekken, medische keuringen, en trainingen of cursussen voor om- en bijscholing regelt. Of verstrekkingen van laptops of mobiele telefoons.

Lees meer

Altijd overzicht in uw afspraken?

Dat kan! En nog gemakkelijk ook. Wilt u weten hoe? Plan nu een afspraak


Referenties

Gesprek met studieadviseur inplannen

Tot twee jaar geleden werd het secretariaat meerdere keren per dag geraadpleegd (telefonisch, per e-mail of door langs te lopen) door studenten die een gesprek wilde inplannen met hun studieadviseur. Op zich een kleine moeite maar helaas erg tijdrovend. Zeker als je bedenkt dat het in de praktijk meer dan 3.500 afspraken per jaar zijn.

Lees meer

Scheelt een duizendtal telefoontjes

Avant Accountants helpt jaarlijks een duizendtal particuliere klanten bij het doen van de belastingaangifte. Sinds kort maken die zelf online een afspraak via Reflex software, dat scheelt een duizendtal telefoontjes en een heleboel geregel aan de balie. Een volgende stap is wellicht om ook ondernemers online hun afspraken te laten maken voor het bespreken van de jaarrekening.

Lees meer

Inplannen cursussen

“We organiseren heel veel trainingen voor onze 850 medewerkers. Soms op vraag van hen, soms op vrijwillige basis en af en toe gaat het om verplichte trainingen. We zochten naar een systeem om de aanmeldingen te automatiseren en toen kwam Reflex Appointment boven”, zegt Mark.

Lees meer